Partiotoiminnan tauko jatkuu kevätkauden loppuun

Hei Toimen Tytöt ja huoltajat!

Kasvokkain tapahtuvaa ryhmä- ja viikkotoimintaa ei toteuteta enää kevään aikana koronavirustilanteen vuoksi. Toivomme kuitenkin, että tapaamme jälleen kasvokkain kevätkauden päättäjäisissä.

Tämä viranomaisilta ja Suomen Partiolaisilta tullut ohjeistus on voimassa ainakin 13.5. saakka. Tilanteesta riippuen ohjeistusta saatetaan kuitenkin venyttää. Toivomme, että tämä ei vaikuta Avara-kesäleiriin, joka järjestetään Kavalahden leirikeskuksessa 20.-26.7.2020. Kesän partiotapahtumien toteutuksesta päätetään ja ohjeistetaan huhtikuun loppuun mennessä. Ryhmien johtajat tiedottavat mahdollisista etäpartiokokouksista tai muista kotona tehtävistä partioaktiviteeteistä. 

Avara-kesäleirin jälki-ilmoittautuminen on auki!  Ilmoittautuminen tapahtuu Kuksassa tämän linkin kautta: Ilmoittautuminen onnistuu vielä 27.4. asti. Jos kesäleiriä ei pystytä järjestämään, palautetaan ilmoittautuneille osallistumismaksu kokonaan. 

Mukavaa kevättä kaikille ja voikaa hyvin!