Syyskirje 8/2022

Hei uudet ja vanhat toimen tytöt sekä huoltajat!

Kiitos vielä kaikille kesän leireille osallistuneille onnistuneista kesäleireistä ja mukavasta yhteisestä ajasta! Syksyn partiokokoukset päästään taas aloittamaan viikolla 34 (22.8. alkava viikko). Kokoukset jatkuvat Onkalolla osoitteessa Hämeentie 126, mutta alkusyksystä sään salliessa vietetään varmasti myös paljon aikaa ulkona Onkalon lähistöllä. Suosittelemme ainakin ennen ensimmäistä kokousta saattamaan uudet toimen tytöt oikeaan paikkaan, jotta reitti on jatkossakin selvä. 

Olemme luoneet Whatsapp-ryhmän kaikille toimen tyttöjen huoltajille tiedotusta helpottamaan. Voit halutessasi liittyä ryhmään tästä linkistä: 

https://chat.whatsapp.com/FsjC6JyiS0fGkz8FzkRbR6

Nyt syksyn alussa kannattaa myös testata partion asiointipalveluun kirjautumista ja päivittää tiedot oikeiksi. Ainakin yhteystiedot sekä kuvauslupa on syytä muokata ajan tasalle. Asiointipalveluun pääset kirjautumaan täältä: asiointi.partio.fi. Täältä löydät ohjeet asiointipalvelun käyttöön: https://www.partio.fi/partiolaiselle/apua-ja-ohjeita/partiorekisteri-kuksa/partion-asiointipalvelu/. Mikäli asiointipalvelun kanssa on ongelmia, ole yhteydessä TT:n jäsenrekisterinhoitajaan Elvi “Kettu” Muukkaan, elvi.muukka@gmail.com.

Alta löytyvät syksyn kokousajat, tietoa syksyn tapahtumista sekä ohjeet avustuksen hakemiseen. Ryhmien johtajat tulevat tiedottamaan vielä tarkemmin syksyn ohjelmasta sekä mahdollisista omista retkistä. 

KOKOUSAJAT

Jos jollain tutulla on kiinnostusta aloittaa partio Toimen Tytöissä, voi vinkata sopivan ryhmänjohtajan yhteystiedot. Tervetuloa mukaan!

  • ti klo 17.30-18.30 Sudenpentulauma Peukaloiset

Lisätietoa johtajilta: Milja Haaramo (miljahaaramo@gmail.com) ja Saara ”Sorele” Weintraub (sorelew@gmail.com)

  • ma klo 18-19 Sudenpentulauma Pöllöt

Lisätietoa johtajalta: Liisa ”Plättä” Uotila (liisa.uotila@helsinki.fi)

  • to klo 17.30-19 Seikkailijavartio Jänikset EII1

Lisätietoa johtajilta: Eevi ”Lupiini” Paajanen (eevieleonoora@gmail.com) ja Julia ”Kolibri” Lempiäinen (julia.lempiainen@gmail.com)

  • ke klo 18-19.30 Seikkailijavartio Oravat EII3

Lisätietoa johtajilta: Milla ”Tomato” Pavlushkova (milla.pavlushkov@gmail.com) ja Rosa ”Kivi” Häkkinen (ros.hakkinen@gmail.com)

  • ti 18.30-20 Tarpojavartio Sopulit EII5 (huomaa muuttunut kellonaika!)

Lisätietoa johtajilta: Elvi ”Kettu” Muukka (elvi.muukka@gmail.com) ja Papu Nyström (papu.sleepy@gmail.com)

  • ma klo 19-20.30 Samoajavartio Kurjet EII4

Lisätietoa johtajalta: Kati ”Kirahvi” Tiiliharju (kati.tiiliharju@gmail.com)

  • Vaeltajavartio Muurahaiset EII2

Myös aikuiset eli yli 22-vuotiaat tervetulleita. Lisätietoa lippukunnanjohtajalta (miljahaaramo@gmail.com).

SYKSYN TAPAHTUMAT

Nämä päivät kannattaa merkata jo kalentereihin! Kodeissa kannattaa kannustaa lapsia ja nuoria osallistumaan yhteisiin tapahtumiin, sillä niissä pääsee pitämään hauskaa kaikkien tuttujen ja vielä vähän tuntemattomienkin lippukunnan jäsenten kanssa. Nähdään tapahtumissa!

18.8. Syyskauden avajaiset klo 18 Kumtähdenkentällä

Luvassa on kivaa rastikiertoa uusien ja vanhojen partiokavereiden kanssa. Tervetuloa myös kotiväki sekä kaikki partiosta kiinnostuneet kaverit!

Ei erillistä ilmoittautumista. Mukaan tarvitset istuinalustan, mukin ja partiohuivin (jos on). 

4.9. Partioparaati Helsingissä

Partioparaati palaa taas Helsinkiin ja TT edustaa paraatissa toivottavasti koko lippukunnan jäsenten voimin. Lisätietoa tulossa myöhemmin.

9.-11.9. SVPR:n Ryhmäpäivät

Tänä vuonna on Toimen Tyttöjen vuoro järjestää Suomen Vapaa Partioryhmän Ryhmäpäivät. Tapahtuma on tarkoitettu samoajille ja sitä vanhemmille. Ilmoittautumisohjeet saat ryhmisten johtajalta Sorelelta (sorelew@gmail.com).

18.9. Sudenpentujen päiväretki

Lippukunnan sudenpentulaumojen yhteisretki Lammassaareen. Lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet tulossa pian!

1.-2.10. DoDonkka

SVPR:n Donkka partiotaitokilpailu vartiolaisille. Lisätietoa tulossa myöhemmin. 

28.-30.10. Lippukuntaretki Majalle

Koko lippukunnan retki Toimen Tyttöjen kämpälle eli Korpimajalle Vihdin Moksiin. Lisätietoa tulossa myöhemmin.

6.11. Hiipivä Haamu

Suomen suurin partiokilpailu vartiolaisille ja vanhemmille. Vartionjohtajat kertovat Hiipparista lisää syksyn aikana.

19.11. Vartiolaisten päiväretki Turkuun

Lisätietoa tulossa myöhemmin.

13.12. Puurojuhla <3

Syyskauden päättävä Puurojuhla järjestetään taas perinteiseen tapaan Lucian päivänä 13.12. Lisätietoa tulossa myöhemmin.

AVUSTUS JA JÄSENMAKSUVAPAUTUS

Muistutamme, että tapahtumiin voi saada rahallista avustusta. Avustusta voi hakea milloin vain laittamalla sähköpostia lippukunnanjohtajalle Milja Haaramolle, miljahaaramo@gmail.com. Kirjoita sähköpostiin tai sen liitteeseen, kenelle haet avustusta, kuinka paljon ja lyhyesti myös vapaamuotoiset perustelut. 

Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti, ja avustuksista päätetään seuraavassa hallituksen kokouksessa nimettömästi. Suomen partiolaisten jäsenmaksuun voi hakea jäsenmaksuvapautusta. Lisäohjeet hakemiseen täällä.

Parasta syksyn alkua kaikille!

Instagram @toimentytot

Facebook @toimentytot