Adventtikalenterikampanja alkaa!

Perinteisten partiolaisten adventtikalentereiden myynti on alkanut. Kalentereita jaetaan TT:n ryhmille syysloman jälkeen. Kalentereita saa ottaa myyntiin niin monta kuin haluaa ja myöhemmin voi kysellä vielä lisää omalta ryhmän johtajalta. Lippukuntamme hankkii varoja myymällä partiolaisten adventtikalentereita. Kalenterivaroilla voidaan rahoittaa lippukuntamme toimintaa mm. retkiä ja leirejä. Tänä vuonna ne myös tukevat tavoitettamme uudesta kokoontumispaikasta eli onkalosta!

Innokkaille adventtikalentereiden myyjille jaetaan tonttumerkkejä. 12 myydystä kalenterista saa tonttumerkin, 50 myydystä saa hopeisen tonttumerkin ja 100 myydystä saa kultaisen tonttumerkin! Lisäksi lippukunnassamme eniten myynyt palkitaan.

Kalenteri terkuin,

Joulukampanjapäällikkö, Milja