Syyskirje 8/2020

Tervehdys Toimen Tytöille ja huoltajille!

Nyt päästään pitkästä aikaa aloittamaan partiokokoukset viikolla 35. Tämän lisäksi syksyn aikana juhlistetaan partion 110-vuotista taivalta Suomessa. Toimen Tytöt ja Toimen Pojat juhlivat tätä yhdessä juhlaillallisella. Heinäkuussa Toimen Pojat ja Toimen Tytöt pitivät 110 vuotisen taipaleen kunniaksi juhlavaelluksen Käsivarren erämaahan. 

TULEVAT TAPAHTUMAT

5.9. Toimen Tyttöjen ja Toimen Poikien 110-vuotisjuhlaillallinen (15-vuotiaat ja sitä vanhemmat)

19.-20.9. Espoon Punanen eli Punkku (12-vuotiaat ja sitä vanhemmat)

2.-4.10. Lippukuntaretki Korpimajalle

1.11. Hiipivä Haamu

Tämän syksyn partiotapahtumien järjestymisestä ei ole varmuutta, mutta partioon liittyviä tapahtumia löytyy joka tapauksessa täältä.

KOKOUSAJAT

Aiemmin Tahmatassut-sudenpenturyhmässä olleet, siirtyvät nyt seikkailijoiksi ja muodostavat uuden seikkailijavartion (ke klo 19-20.30).

Sopulit ja Oravat yhdistyvät yhdeksi seikkailijavartioksi (ti klo 17.30-19). Jos uusi kokousaika ei sovi, on mahdollista tulla toiseen seikkailijaryhmään. Mikäli näin käy, ilmoitathan siirtymisestä Iisalle, rantaneniisa(at)gmail.com.

Toivomme, että kaikki kiinnittävät erityistä huomiota hygieniaan ja osallistuvat kokouksiin terveinä! Seuraamme THL:n suosituksia ja tiedotamme mahdollisista muutoksista liittyen viikkotoimintaan.

  • maanantaisin klo 18-19 Sudenpentulauma 7-9-v. (ryhmässä vielä tilaa) Lisätietoja ryhmän johtajalta: Liisa ”Plättä” Uotila, liisa.uotila(at)helsinki.fi
  • tiistaisin klo 17.30-19 Seikkailijavartio Sopulit ja Oravat 10-12-v. Lisätietoja ryhmän johtajalta: Elvi ”Kettu” Muukka, elvi.muukka(at)gmail.com
  • keskiviikkoisin klo 19-20.30 Uusi seikkailijavartio 10-12-v. Lisätietoja ryhmän johtajilta: Ida “Vesku” Weintraub, weintraubida(at)gmail.com ja Milja Haaramo, miljahaaramo(at)gmail.com
  • maanantaisin klo 19-20.30 Tarpojavartio Kurjet 12-15-v. Lisätietoja ryhmän johtajalta: Kati ”Kirahvi” Tiiliharju, kati.tiiliharju(at)gmail.com

JÄSENMAKSU JA JÄSENMAKSUVAPAUTUS

Muistutamme, että tapahtumiin voi saada rahallista avustusta. Avustusta voi hakea milloin vain laittamalla sähköpostia lippukunnanjohtajalle Alma “Appelsiini” Zanellalle. Kirjoita sähköpostiin tai sen liitteeseen, kenelle haet avustusta, kuinka paljon ja lyhyesti myös perustelut. Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti, ja avustuksista päätetään seuraavassa hallituksen kokouksessa nimettömästi. Suomen partiolaisten jäsenmaksuun voi hakea jäsenmaksuvapautusta. Lisäohjeet hakemiseen täällä.

UUSI KOKOONTUMISTILA ETSINNÄSSÄ

Osaatko vinkata tilaa Arabianrannan, Vanhankaupungin tai Toukolan alueelta? Haluaisitko auttaa meitä kartoittamaan tilavaihtoehtoja? Myös Kumpulan aluetta olemme valmiita harkitsemaan.

Uuden tilan tärkeimmät kriteerit ovat seuraavat: Tilan koko 15-40 neliötä Edullinen vuokra Plussaa viihtyisyydestä ja esteettömyydestä Mikäli tiedät vapaana olevan tai vapautuvan edullisen liiketilan, taloyhtiön kellaritilan, kerhotilan tai muun lasten partiokokouksiin sopivan tilan, vinkkaa siitä lippukunnanjohtajallemme :

Alma “Appelsiini” Zanella, almazanella27(at)gmail.com

Sanaa tilantarpeestamme saa kernaasti jakaa!

Hyvää syyskauden alkua kaikille!