Syyskirje 8/2021

Hei Toimen Tytöt ja huoltajat!

Partiokokoukset päästään jälleen aloittamaan viikolla 34 (23.8.2021 alkava viikko). Kokouksia voidaan ainakin toistaiseksi järjestää myös sisällä, ja ne alkavatkin Toimen Tyttöjen uudessa omassa tilassa eli Onkalolla! Onkalo sijaitsee osoitteessa Hämeentie 126, vain noin 200 metrin päässä Bokvillanista. Sisäänkäynnin vieressä lukee Nordling Copy-Center. Suosittelemme ainakin ennen ensimmäistä kokousta saattamaan lapset oikeaan paikkaan, jotta reitti on jatkossakin selvä. 

Koronatilanteen takia toivomme, että kaikki kiinnittävät erityistä huomiota hygieniaan ja osallistuvat kokouksiin vain terveinä. Seuraamme Pääkaupunkiseudun Partiolaisten THL:n ohjeisiin pohjautuvia koronaohjeistuksia ja tiedotamme mahdollisista muutoksista liittyen viikkotoimintaan. 

Yli 12-vuotiaita kehotetaan käyttämään kasvomaskia partiokokouksissa. Lippukunta tarjoaa maskeja niitä tarvitseville.

Pääkaupunkiseudun Partiolaisten ohjeet turvalliseen toimintaan: www.paakaupunkiseudunpartiolaiset.fi/turvallinen-partiotoiminta

KOKOUSAJAT

Kokousajat pysyvät samana kuin keväällä. Kokoukset alkavat viikolla 34.

  • ma klo 18-19 Sudenpentulauma Pöllöt

Lisätietoa johtajalta: Liisa ”Plättä” Uotila, liisa.uotila@helsinki.fi

  • ti klo 17.30-19 Seikkailijavartio Sopulit 

Lisätietoa johtajalta: Elvi ”Kettu” Muukka, elvi.muukka@gmail.co

  • ke klo 18-19.30 Seikkailijavartio Oravat 

Lisätietoa johtajilta: Ida “Vesku” Weintraub, weintraubida@gmail.com ja Milja Haaramo, miljahaaramo@gmail.com

  • ma klo 19-20.30 Tarpojavartio Kurjet 

Lisätietoa johtajalta: Kati ”Kirahvi” Tiiliharju, kati.tiiliharju@gmail.com

SYKSYN TAPAHTUMAT

Tällä hetkellä suunnitteilla on pitää Onkalon tuparit, päiväretki sekä viikonloppuretki. Haluaisimme kovasti järjestää nämä koko lippukunnan yhteiset tapahtumat, mutta tapahtumat järjestyvät taas kuitenkin vain, jos koronatilanne ja siihen liittyvä ohjeistus sen sallii. Tupareiden ja retkien ajankohdat voi kuitenkin jo merkata kalenteriin. Tiedotamme tapahtumista lisää myöhemmin.

  • Onkalon tuparit lauantaina 4.9. (huoltajat tervetulleita!)
  • Päiväretki lauantaina 18.9.
  • Lippukuntaretki TT:n Korpimajalle Vihdin Moksiin 1.-3.10. (sudenpennut 2.-3.10.)

 JÄSENMAKSU, JÄSENMAKSUVAPAUTUS JA AVUSTUS

Syksyllä 2021 maksetaan jäsenmaksu seuraavalle vuodelle 2022. Tänä vuonna keräämme Suomen Partiolaisten jäsenmaksun yhteydessä kymmenen (10) euron suuruisen lippukunnan oman jäsenmaksun. Tietoa jäsenmaksusta, laskutuksesta ja jäsenmaksuvapautuksen hakemisesta löydät täältä.

Muistutamme, että tapahtumiin voi saada rahallista avustusta. Avustusta voi hakea milloin vain laittamalla sähköpostia lippukunnanjohtajalle Alma “Appelsiini” Zanellalle, almazanella27@gmail.com. Kirjoita sähköpostiin tai sen liitteeseen, kenelle haet avustusta, kuinka paljon ja lyhyesti myös vapaamuotoiset perustelut. Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti, ja avustuksista päätetään seuraavassa hallituksen kokouksessa nimettömästi. 

Mukavaa syksyä kaikille!

Instagram @toimentytot

Facebook @toimentytot