Kesäleiri KIMARA 2024 – Ilmoittautuminen on auki!

26.7.-3.8. Kesäleiri Kimara
Suuntaamme ensi kesänä Pääkaupunkiseudun Partiolaisten yhteiselle
Kimara-partioleirille. Osallistumme Kimaralle, koska jokainen ansaitsee turvallisen ympäristön innostua, oppia ja kokea uutta. Kimara pidetään kaikille ikäkausille

Hämeenlinnan Evolla 26.7.–3.8. aikana ja leirille odotetaan yli 6000 osallistujaa.

Tule mukaan innostumaan partiosta ja rakastumaan luontoon!
Mikäli ilmoittautumiseen tai Kimaraan liittyen on jotain epäselvää, kysythän apua ensisijaisesti Kimara-yhteyshenkilöltämme Sorelelta (sorelew@gmail.com)! Jos taas et ole esim. varma siitä, mikä on osallistujan ikäkausi, kannattaa sitä kysyä oman ryhmän johtajalta. :)


Ilmoittautuminen
Kimaran ilmoittautuminen on käynnissä NYT eli 15.1.–13.3., ja ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa kimara2024.fi

Pitkä kesäleiri 26.7.-3.8.2024 on tarkoitettu seikkailijoille ja sitä vanhemmille partiolaisille. Seikkailijoiden ja tarpojien (s. 2011–2014) leiri kestää 2.8. asti. Sudenpentu voi osallistua pitkälle leirille vain huoltajan kanssa. Pitkän kesäleirin hinta on 220 €.
Lyhyt kesäleiri 27.7.-30.7.2024 on tarkoitettu sudenpennuille (s. 2015–2017). Lyhyelle leirille saavat osallistua kaikenikäiset. Leirimaksu on 160 €. Jos tahdot vain kokeilla miltä tuntuu partioleirillä, tai tahdot auttaa vaikkapa sudenpentujen luotsaamisen kanssa, voit valita tämän vaihtoehdon.
Päiväleiriksi yksittäisille leiripäiville on mahdollista osallistua 47 €
päivämaksulla (lounaasta aamiaiseen).
Vierailupäivänä 30.7. on mahdollista tulla katsomaan leiriläisiä ja leiriä
Osallistumismaksu on 40 €, liput tulevat myyntiin myöhemmin keväällä.

Maksaminen
Leirin maksutapa- ja aika valitaan ilmoittautumisen yhteydessä. Voit maksaa leirin heti ilmoittautumisen yhteydessä Paytrail-maksupalvelun kautta. Voit myös ilmoittautua maksamatta ja anoa stipendiä, jolloin päätät leirille osallistumisesta ja maksamisesta stipendipäätöksen jälkeen. Lisätietoa maksutavoista löydät ilmoittautumissivulta.


Kimaran stipendit
Stipendiä voi hakea ilmoittautumisen yhteydessä erillisellä lomakkeella. Lasku leiristä tulee stipendin hakijoille myöhemmin ja mikäli et saanut stipendiä, on osallistuminen mahdollista peruuttaa. Stipendistä ilmoitetaan hakijoille 1.5. mennessä.


Toimen Tyttöjen tuki leirille lähteville
Jos tarvitset tukea leirimaksun maksamista varten, hae ensin leirille ilmoittautumisen kautta stipendiä. Mikäli stipendiä ei myönnetä, sitä voi hakea laittamalla sähköpostia lippukunnanjohtajalle eli Miljalle (miljahaaramo@gmail.com). Kirjoita sähköpostiin tai sen liitteeseen, kenelle haet avustusta, kuinka paljon ja lyhyesti myös vapaamuotoiset perustelut. Jos osallistuja tarvitsee jotakin tukea leirikamppeiden keräämiseen, ilmoitathan siitäkin Miljalle niin yritetään yhdessä löytää kaikille osallistujille lainamakuupussit sun muut tavarat mukaan!


Peruutusehdot ja kesätyöturva
Työ-, varusmies- ja siviilipalvelusturva on voimassa 1.6.2024 saakka. Tämä turva mahdollistaa leiriosallistumisen peruuttamisen tai osallistumisajan lyhentämisen niille, joiden työ- tai palvelusvelvollisuus sattuu leirin ajankohtaan eikä heillä ole mahdollisuutta osallistua leirille. Turva koskee leirille hakeneen henkilön lisäksi hänen vuonna 2017 tai myöhemmin syntyneitä lapsiaan. Osallistumisen peruuttamiseksi tarvitaan vapaamuotoinen todistus työnantajalta, puolustusvoimilta
tai siviilipalveluskeskukselta. Työ-, varusmies- ja siviilipalvelusturvan tapauksessa, kun osallistuminen perutaan tai osallistumisaikaa lyhennetään, osallistujalle palautetaan alkuperäisen ja uuden
leirimaksun erotus.